lauantai 21. heinäkuuta 2012

Pakkolomalla

Ei se tiistainen tainnut ollakkaan pelkkää allergiaa. Keskiviikkonakin kävin juoksemassa lyhyen vauhtileikkitelyn ja hengittäminen oli tosi raskasta. No nyt ollaan sitten tyttären kanssa toista päivää kipeenä. Hengittäminen sattuu, yskittää, mutta yskiminen sattuu ja ääni on hukassa. Panadolia, buranaa ja yskänlääkettä on kulunut ihan kiitettävästi, mutta vielä enemmän on suusta alas mennyt kaikkea sellaista mitä ei kyllä tarttis näissä määrin suuhun laittaa.

Passionfruit-juustokakkua, TimTameja ja teetä
Kun oliskin jäänyt tuohon yhteen palaan ja yhteen keksiin...

No tietysti mäkkiruokaa

Ja kaapissa on vielä vaahtokarkkeja, suklaarusinoita, limsaa ja lisää juustokakkua! No olis tuolla kaksi isoa kulhollista täynnä hedelmiäkin, mutta jostain syystä ei nyt maistu. Lauantai-ilta on vielä nuori, joten lisää kiloja luvassa. Arrghhh!

Mieli tekisi kyllä kovasti oikein pitkälle lenkille (varsinkin noiden herkkujen jälkeen), mutta selvähän se nyt on, jotta muutama päivä tässä vielä menee ennen kuin mitään pystyy ja uskaltautuu tekemään. Sen verran heikko olo nyt on. Mutta kun tilanne nyt on mikä on, eikä muuksi muutu, on vaan parasta nauttia tästä "pakkolomasta" ja vähän herkkuteltavakin, ei sitä kuitenkaan joka päivä tule tehtyä. Ne kilot on sitten vaan kohdattava ensi viikolla.

Brisbanen puoli maratoniini olisi nyt tasan kaksi viikkoa aikaa. Mitenköhän käy. Jos nyt maanantaina tai viimeistään tiistaina pääsisi treenaamaan, niin tuskin mitään hätää vielä on, mutta... jos tauti jatkuu pidemmälle niin... niin sitten  kyllä osallistumista täytyy harkita. Vaikka itseasiassa en ole kisaan vielä ilmoittaunutkaan, mutta olisihan se osallistumispäätös mukava tehdä ihan itse, eikä olosuhteiden pakosta! Hmm... murehditaan sitä sitten, jos aihetta on. Nyt jokaiselle:

Nautinnollista lauantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti