torstai 12. heinäkuuta 2012

Ryhmässä hikoilua

Piti keksiä jotain aktiviteettia mitä voisi tehdä juoksun lisäksi, mahdollisesti sisätiloissa (sadepäivät) ja muiden aikuisten ihmisten seurassa. Niin keksin sitten, että meidän Community Centerissä on useamman kerran viikossa 7 dollarin kertahintaan Pilatesta. Niinpä otin sitten tänään harppauksen uudelle maaperälle ja suuntasin Pilates tunnille.

Omalle luonteelleni sopii oikein mainiosti yksin puurtaminen, kuten juoksu ja kuntosali, mutta aina välillä on astuttava oman mukavuusalueen ulkopuolelle, jotta voi saavuttaa jotain. Tällainen kokemus oli pari vuotta sitten aloittamani zumba, raskausaikana balletone ja joskus "edellisessä elämässä" spinning. Näissä edellä mainituissa lajeissa oli kaikissa "se jokin", minkä vuoksi näillä tunneilla jaksoi käydä, mutta muutamaa muuta harha-askelta lukuunottamatta tässä on suurinpiirtein kaikki kokemukseni ryhmässä hikoilusta ryhmäliikuntatunneista. 

Aikaisempi Pilates kokemukseni puolestaan on tasan yhden DVD:n mittainen, joten kovin syväluotaavaa arviota en osaa tämän perusteella antaa, mutta ehkä tämä tunti oli enemmän sellainen lihaskunto-kehonhuoltotunti, kuin puhdas Pilates tunti. Mutta ei se mitään, nimestä viis, tämä toimi oikein mainiosti! Kunnon vatsalihas- ja pakararääkkitreeni, niin mikäs se parempi. Hiki valui, töitä sai tehdä ihan tosissaan ja kaupan päälle tuli vielä hyvä mieli, vaikka ulkona satoi kaatamalla. Voin luvata, että huomenna on lihakset kipeänä ja  kaikkein kipeimmät on ne lihakset, joita en taas muistanut olemassa olevankaan. Ja se on ihan paras tunne!


Pakko mennä uudestaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti