maanantai 23. heinäkuuta 2012

Viikko 29

Paljonko on vähän?


16. - 22.7. 2012


Maanantai:     60min pilates

Tiistai:       47min porrasjuoksu

               2.4km juoksua + portaat x10 + 1.1km juoksua

Keskiviikko:   30min vauhtileikittely
               5:38min/km (5.07km, 28:36)

Torstai:       lepo

Perjantai:     lepo

Lauantai:      lepo

Sunnuntai:     lepo

Yhteensä:      juoksu: 8.6km      treeniaika: 2h 15min

               juoksukilometrit vuoden alusta: 704.2km

Vaikka hitaasti nuo juoksukilometrit onkin viime viikkoina lisääntyneet, niin nyt on ainakin päästy uudelle sataluvulle! Jei! Jotain positiivista tälle viikolle.

Maanantaina siis tunti pilatesta ja tiistaina porrasjuoksua, josta kirjoittelinkin jo torstaina. Jalat, lähinnä etureidet, oli jo keskiviikkona mukavan kipeät portaiden jäljiltä, mutta ajattelin antaa niille lisää kyytiä, kun intoa kerran oli, joten juoksin lyhyen, mutta reippaan vauhtileikittelyn. (1.km kovaa 5:06min/km, seuraava km reipasta 5:20min/km, 3.km rauhallisemmin 5:44min/km, seuraava 0.5km reipasta 5:16min/km ja seuraava 0.5km rauhallisemmin 6:05min/km, seuraava 0.5km reippaammin 5:50min/km ja viimeinen 0.5km rauhallisemmin 6:05min/km. Lopuksi vielä n.0.5km kävelyä.) Oikein hyvä ja tehokas treeni. Puolessa tunnissakin saa paljon aikaan, jos haluaa.

Torstaina oli ihan tarkoitus pitää lepopäivänä, mutta jos olisin tiennyt, että loppuviikko menee sairastaessa olisin mennyt torstainakin pilatekseen, enkä shoppailemaan. Mutta kun en tiennyt... niin lepopäivät jatkuu edelleen. Kävin tänään kävelemässä ehkä 15 minuuttia ulkona. Oli pakko päästä edes hetkeksi ulos, harmi vaan, jottei sitä voi treeniksi laskea, vaikka sellaiselta se tuntuikin.


On se ihme juttu, mihin mieli ja kroppa tottuu. Vielä puolitoista vuotta sitten olisin ollut iloinen yli kahden tunnin viikko treenimäärästä tuollaisilla tehoilla. Nyt tuo kaksi tuntia lähinnä harmittaa. Kuinka paljon treeniä on riittävästi? Milloin voi olla tyytyväinen? Kuinka paljon oikeasti on vähän ja kuinka paljon on paljon?

kuva
Nyt jatkuu lepo ja mikä parasta suosikkisarjan Revengen kaudenpäätösjakso!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti