perjantai 5. lokakuuta 2012

Askeleen keventäjät

Näin perjantain kunniaksi latasin muutaman kappaleen, jotka saa aina hymyilemään ja usein myös kävelylenkillä askeleen muuttumaan juoksuksi.

Juoksin tosi pitkään, varmaan yli vuoden, aina ilman musiikkia. Päässä vaan omat ajatukset. Sitten tuli tarve saada jotain ulkopuolista ärsykettä treeniin ja ehkä jonkinmoista sparraajaa tai juoksukaveria, niin aloin sitten kuuntelemaan musiikkia. Juoksen edelleenkin paljon ilman musiikkia, mutta kun juoksen napit korvissa valitsen usein treenimusiikin ihan fiilispohjalta.

Toki rauhalliselle juoksulle ja reipasvauhtiselle lenkille valikoituu omat musiikit, tempo- ja ylämäkitreeneihin on ihan eri musiikit, #%skoille juoksufiiliksille valitaan jotain ihan erilaista. Hyvin harvoin kuitenkin mietin onko kappaleessa oikea rpm tai muuta vastaavaa. Pitää vaan olla mielialaan sopivaa musiikkia ja usein kyllä parhaiten toimii mahdollisimman reipas, menevä ja sellaisella positiivisella vireellä varustettu musiikki. 

Tässä seuraavassa pieni otanta minun tämän hetkisistä takuuvarmoista askeleen keventäjistä:






Huomasin juu, että ei ole ihan viimeisimmät listahitit tälle meikäläisen listalle kivunneet... heh!
Mites siellä? Soiko musiikki aina treenatessa myös salilla vai onko hiljaisuus parempi? Hyviä treenibiisejä?

Askeleen kevyempää viikonloppua!
:)

2 kommenttia:

  1. Välillä soi, välillä ei. Ihan fiilisten mukaan. Lenkkeillessä bändi on aina Nightwish, siitä saa energiaa aivan valtavasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanha kunnon Tarja Turunen-Nightwish voisikin olla ihan kokeilemisen arvoinen :)

      Poista