maanantai 22. lokakuuta 2012

Do not poor water in or near to the sauna element!


Tuli hetken suunnittelematon tauko bloggailuun, kun tehtiin ex tempore -reissu lähikaupunkiin. Mukavan reissun seurauksena, mitäs muutakaan, kuin kiloja tuliaisena. Lauantaina reissunpäällä vaaka näytti 71.6kg!! Mitä #%&tua! Siis tulihan sitä herkuteltua, perjantaina pitsaa, kuitenkin kasvisselainen ja varsin pieni! Ja tietysti viiniä! Ja vähän karkkia! Ja lauantaiaamuna hotelliaamiainen, ei mitenkään maltillinen, tunnustan, muttei hiilareita ollenkaan, jos jotain positiivista tarttee löytää. Noh sunnuntaina vaaka näytti 69.6kg eli jotakuinkin samanverran kuin 6 viikkoa sitten kun aloitin tämän henkilökohtaisen haasteeni. Piti kyllä muutaman kerran miettiä eilen, jotta mitä järkeä tässä nyt on... Heitteleekö kellään muulla paino tällä tavalla? Kolmen päivän aikana 3 kiloa ylös ja alas? Ja on se vaan kumma jottei se koskaan heittelehdi samalla tavalla alaspäin... Noh, tsemppaan vielä tämän viikon ja mietin sen jälkeen uusia suunnitelmia.


Kävin tänään pitkästä aikaa salilla. Kulutin juoksumattoa ja tein jalkatreenin, mutta mikä parasta kävin saunassa! Olisin käynyt jo viime salireisulla, mutten ollut varautunut uimapukuun, joka tässä saunassa oli siis pakollinen varuste! Sain istua koko puolituntisen aivan yksikseni, niin pötköttelin siellä lauteilla sitten pitkin pituuttani. Lämpöasteita oli suunnilleen samanverran kuin kuumana kesäpäivänä, noh taisi olla vähän enemmän, huimat 57 astetta. :) Ja kiukaan yläpuolella luki virallinen varoitusplakaatti: Do not poor water in or near to the sauna element! Amen!

´Uimapuku saunassa´ -episodin jälkeen en enää ihmetellyt suihkutilan erillisiä saluunanovi-suihkukaappeja ja naisten pukuhuoneen erillisiä vaatteidenvaihtokoppeja. Hieman vaan hankalaa ja turhaa kainostelua suomalaiseen saunanakuiluun tottuneelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti