maanantai 8. lokakuuta 2012

Hangry


Yritin niin viimeiseen saakka pitkittää tätä... niin paljon tympäsee. Voi kun olisi nyt edes joku selitys ja syy tälle painonnousulle. Mutta kun ei ole. Pienestä noususta onneksi on kyse, mutta kun voisi se paino mennä alaskinpäin. Ruuat ja liikuntakin on ollut viime viikolla ihan suht balanssissa, eli senkin puolesta olisi pitänyt pudotusta tulla. Mutta kun ei, niin ei.

Jos jollain on jotain hyviä ideoita millä saa tämän jumin eteenpäin niin ideoita otetaan enemmän kuin mielellään vastaan. Kiitos! Vaikka nyt äkkiseltään voi jopa näyttää, että onhan tuo paino alaspäin tullut (niin toki onkin), mutta kun näissä samoissa luvuissa on oikeasti pyöritty jo useampi kuukausi. Pikkasen alas ja taas ylös. Tuon 68 kilon alle ei vaan tunnu pääsevän. Apua! Hyvät ideat tulisi nyt tarpeeseen.


Jos haluan eli aion päästä tuohon 66 kilon tavoitteeseen kolmessa viikossa tarkoittaa se käytännössä 0.9kg pudotusta per viikko. Se puolestaan tarkoittaa sitä h***etin 7000kcal vajausta per viikko. Ja SE puolestaan tarkoittaa meikäläiselle nälkäkuuria... ja SE tarkoittaa kovia aikoja perheelle, koska minusta tulee nälkäisenä... noh... ehkä ihan pikkasen hangry!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti