perjantai 24. elokuuta 2012

Ihan fiiliksissä

Tulispa jo sunnuntai! Olin ihan fiiliksissä äsken (ja vieläkin), kun kävin juoksemassa ihan kevyen hölkkävauhtisen lenkin. Hyvä musiikki soi korvissa, ilma oli justiinsa sopiva ja olo ei olisi voinut olla enää yhtään parempi. Tällaisella fiiliksellä kyllä yhden vuorenhuipulle noustaan (vaikka sitten vähän hitaamminkin).

Aloitin eilen pienimuotoisen hiilihydraatti- ja energiatankkauksen sunnuntain koitosta varten. Periaatteessahan tuohon ei kummoisia tankkauksia olisi tarvinnut tehdä, mutta kun tässä on vajaat kaksi viikkoa yrittänyt elää vähän niukemmilla kaloreilla ja muutamia päivä ilman viljoja, pastoja, riisejä, niin energia- ja hiilarivarastot on kyllä aika tyhjät. Joten pakkohan sitä oli vähän tankata. Vatsa ei vaan pitänyt tankkauksesta ollenkaan, vaikka olin hyvin maltillinen ja varovainen noiden hiilareiden lisäämisen kanssa. Edelleen on hyvässä muistissa maratonin huono-onninen tankkaus, enkä halua vastaavaa kokea enää never-ever! Iltapäivällä olo oli jo melko tukala ja alkoi jo vähän pelottamaankin, joten oli pakko mennä lenkille, polttamaan niitä hiilareita pois. Huhhuh. Mitään ihmeempiä hiilareita en enää loppu päivästä tankannut vaan söin ihan normaalisti. Iltaa myöten olo onneksi helpotti ja tänään on ollut oikein hyvä päivä noiden "tankkaus"ruokien suhteen (pääasiassa rusinat, banaanit, leipä ja karkit!!). Huomenna syön ihan normaalisti, paitsi illalla vähän hiilaripitoisempi ilta/yöpala, koska aamupala tulee olemaan niukka. Kisa alkaa sunnuntaiaamuna 7.15, joten aikainen herätys on luvassa. Voi että, olispa jo sunnuntai! Nyt ei malttais millään odottaa!

kuva lainattu täältä
Niin tosiaan... kävin eilen illalla "juoksemassa" reitin ylämäkiosuuden. ;) Onneksi on GoogleMaps ja GoogleMapsin Street View. Nyt tietää vähän minkä näköinen tuleva koitos on ja missä sitä tullaan juoksemaan. Voin luvata, että helppoa ei tule olemaan, mutta toivottavasti sitäkin antoisampaa!

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä tulevaan koitokseen! Hiilaritankkaus on välillä kyllä todella tukkoista hommaa, mutta silloin kun se onnistuu niin kroppa kiittää.

    VastaaPoista