maanantai 13. elokuuta 2012

Kuukauden (surkeat) saavutukset!

Sitä sää mitä tilaa! Olet mitä syöt! ...ja niin edelleen!

kuva
Yli kuukausi on nyt mennyt enemmän tai vähemmän sairastamisen piikkiin. Ei siinä mitään, joskus tarttee sairastaakkin ja sille nyt ei voi mitään. Mutta ihan pikkasen olisi voinut katsoa mitä sinne suuhun lappaa! Kun en katsonut, niin nyt näen sen peilistä ja vaa´alla. #%&kele! Oli vaan niin mukava vähän herkutella, kun kipeenä tarvitsee vähän piristystä, koska on siis kipeä eikä pääse treenaamaan. Ihan loogista! "Jos nyt vähän..." "Ihan pikku pala..." "tai anna ihan kunnon pala..." "Tänään vielä, mutta huomenna ei sitten..." "pitäskö hakee mäkistä, kun ei jaksa tehdä ruokaa..." "Eiks meillä muka ole mitään herkkuja kaapissa..." Niinpä niin.

Sain kuukaudessa, no oikeastaan kuudessa viikossa, painon nousemaan +3kg! Ihan saavutus sinänsä. Ja kaikkiin mittoihin onnistuin pullistumaan +2cm! Paitsi hauis (tai allit kummin vaan, hauis kuulostaa vaan niin paljon paremmalta, vaikkei siellä vielä lihasta olekkaan) oli samoissa mitoissa, mikä on ihan mukavaa, koska se on aina ollut se heikoin lenkki. Ihan oikeesti, harmittaa! Ei nuo kilot ja sentit ihan itsestään lähtenyt ja nyt kun ne on saatu takaisin on taas ihan turhaa työtä edessä. Ja se työ alkaa nyt (taas)!

Lauantaina oli vielä herkuttelupäivä, koska oltiin lasten kanssa kolmistaan kotona! Aina löytyy joku tekosyy herkuttelulle :) Tehtiin sitten lasten kanssa yhdessä pizzaa. Ajattelin, että itse tehty on vähän terveellisempää ja kevyempää ja tietysti mukavaa puuhaa lasten kanssa.

Pohjana oli sellaisen tortillalettu -tyypinen täysjyvävalmispohja, barbequekastike, juustoraaste, homejuusto, fetajuusto, kirsikkatomaatti ja aioli. Valmiin pizzan päälle rucolaa, aiolia ja mustapippuria. Mittasin kaikki aineet ja laskin kalorit... 1750kcal koko pizzassa! Huh huh! Olisin varmaan syönyt koko pizzan ihan hyvällä ruokahalulla, mutta nuo kalorit alkoi kauhistuttamaan, niin söin vaan puolikkaan. Itseasiassa sekin riitti ihan hyvin. Oluttakin olisi tehnyt mieli, mutta tyydyin holittomaan versioon, Bundabergin Ginger Beeriin. Hyvää oli sekin, join kaksi pulloa!

Ja nyt on maanantai, jolloin on aina hyvä aloittaa uusi elämä (ja lopettaa sairastaminen!) Tomewin Mountain Challengeenkin on enää kaksi viikkoa aikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti