torstai 2. elokuuta 2012

Ain´t no mountain high enough



Tauti jatkuu edelleen, mutta uusia suunnitelmia on tehtävä... ei saa jäädä tuleen makaamaan... vai miten se meni talvisodan (vai oliko se jatkosota?) hengessä.

Kolmen ja puolen viikon päästä on mielenkiintoinen juoksutapahtuma tuossa melkeinpä kotikulmilla, johon olisi tarkoitus osallistua (jos tauti nyt vihdoin antaisi periksi siihen mennessä!) Kyseessä on varsinainen ylämäkijuoksutreeni, 22 kilometriä upeissa maisemissa.

Mietin jo aiemmin moneen kertaan, että menisinkö Brisbaneen puolikkaalle (ensi viikon loppuna) vai tuohon Mountain Challengeen (26.8). Ei tarvinnut itse tehdä valintaa, kun terveys päätti puolestani. Toisaalta hyvin valitsi! Ei varmaan ihan äkkiä tule vastaan samanlaista juoksutapahtumaa. Tuolla vuorilla on tullut käytyä useamminkin ja tiedän, että maisemat on huikeat, mutta sitä en tiedä mitä reidet sanoo tuon lenkuran jälkeen. Kuulostaa ja näyttää vaan jo valmiiksi niin kamalan ihanalle, ettei malta odottaa, että pääsee treenaamaan kunnolla ja elokuun lopussa tuonne juoksemaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti