keskiviikko 8. elokuuta 2012

Viikko 31

Vihdoinkin treenaamaan!

Maanantai:         lepo

Tiistai:           lepo

Keskiviikko:       lepo

Torstai:           lepo

Perjantai:         rauhallinen lenkki 4.7km, 34:24
                   3km juoksua n.6:00min/km
                   2km kävelyä + tekniikkaa

Lauantai:          lepo

Sunnuntai:         rauhallinen lenkki 12.4km, 1:32:17
                   7.4km juoksua 5:54-6:19min/km
                   5km kävelyä
                   pyörälenkki -testi 5.5km, 14:27

Yhteensä:          juoksu: 12.1km       treeniaika: 2h 20min

                   Juoksukilometrit vuoden alusta: 720.2km

Vihdoinkin loppuviikosta kunto antoi sen verran myöten, jotta pääsi vähän ulkoilemaan. Tyhjää parempi sekin. Huomaa kyllä, jottei tässä ihan täysin kunnossa vieläkään olla. Perjantainen lenkki oli lyhyt juoksulenkki kaupasta kotiin ja päälle parin kilometrin kävelylenkki. Jaloista huomasi, että edellisestä lenkistä on aikaa ja että kipeänä on oltu. Juoksu kyllä kulki, mutta ei ollenkaan kevyesti eikä missään tapauksessa ihan itsestään, töitä sai tehdä. Kävelyn lomassa tein vähän juoksu tekniikkaharjoituksia, loikkia, tikkausta, kantapäitä pakaraan ja muuten vain erilaisia pomppuja ja hyppyjä mitä nyt mieleen tuli. Oli onneksi sen verran myöhä ja pimeää, eikä ollut katselijoita, niin kehtasi hyvin.

Sunnuntaina oli tarkoitus juosta noin tunnin lenkki. Ilma olikin sitten vähän turhan kuuma puolen päivän juoksulenkille, kun ei tuullutkaan yhtään. Ehdin juoksemaan pari kilometriä, kun väsyneet jalat ei enää jaksaneet nousta riittävän ylös ja kompastuin betoninreunaan ja heitin komean voltin. Pientä asfaltti-ihottumaa ja ego-kolhuja tuli, mutta ihme kyllä ei muuta. Siinä vaiheessa teki mieli kääntyä takaisin kotiin nuolemaan haavoja, mutta päätin kuitenkin ryhdistäytyä ja jatkoin matkaa. Juoksinkin 5km, jonka jälkeen kävelin 3km ja sitten vuorotellen kilometri kerrallaan juoksua ja kävelyä. Ihan kiva lenkkihän siitä sitten kuitenkin tuli, vaikka vauhti ei päätä huimannutkaan.

kuva
Sunnuntaina sitten pitkän harkinnan jälkeen kävin kokeilemassa miehen maantiepyörää. Pikku lenkki, jonka tarkoituksena oli testata lukkopolkimia, ajoasentoa, säätöjä ja kokeilla noin ylipäänsä maantiepyörällä ajoa. Voin sanoa, että harvoin on pyörällä ajo jännittänyt, nyt jännitti!
kuva
Palaillaan pyöräilyn pariin vielä myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti