maanantai 24. syyskuuta 2012

Kultainen keskitie... ja pyh!

En tajua mitä tapahtui... 
kuvalaina
Tai kyllä itseasiassa tiedän. Söin enemmän kuin kulutin! Voi surku! Vielä perjantaiaamuna (kävin siis vaa´alla) paino näytti 68.3kg!! Sitten tuli viikonloppu, taas. Tyttären syntymäpäivät ja miehellä alkoi loma. Vähän punaviiniä ja pari olutta, kakkua ja karkkia, sipsiä ja popparia ja pizzaa! Eilen olisi tehnyt mieli hampurilaistakin, mutta onneksi se sentään jäi syömättä. Harmittaa niin vietävästi! Huomaan, että turvottaa tosi paljon. Sormuset pyöri sormessa alkuviikosta, nyt ei edes liiku. Peilistä katsoi aamulla turvonneet kasvot. Ei ole ollenkaan hyvä fiilis. Harmittaa. Milloinkohan sitä oikein oppii. Tässä tulos.
Huomasin justiinsa, että edellisestä taulukosta puuttuu kokonaan tämä viikko 39.
Olisi varmaan ollut hyvä ihan tosissaan jättää punnitus tällä viikolla väliin. ;)
Noh. Mennyttä ei saa takaisin, on vaan aloitettava taas uudelleen. Niin kuin joka  viikko... En tykkää yhtään mistään kielloista ja rajoituksista ja olenkin pyrkinyt tässä painonhallinnassakin sellaiseen kultaiseen keskitiehen. Nyt vaan näyttää siltä, jottei tämä kultainen keskitie vie minnekään.

Selkeästi nuo viikonloput on se pahin koetus tälle painonhallinnalle. Ja varsinkin viini. Kun sallii lasin, kaksi viiniä niin alkaa tekemään mieli jotain naposteltavaa, suolaista. Ja sitten pettää kontrolli ja kaikki hyvät päätökset unohtuu samantein. Seuraa päätös, josta en pidä, mutta toivotaavasti kroppa kiittää. Alkoholi on pannassa ainakin siihen saakka kunnes tuo paino tippuu tuonne 66 kiloon. Olkoon sitten loppuelämä tai neljä viikkoa, ihan sama. Katsotaan onko sillä mitään merkitystä. 

Uudelle lukijalle: Tervetuloa mukaan!

Jääkaapissa on synttärikakkua ja kaapissa keksiä ja karkkia! Saa syödä vapaasti pois!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti