sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Viikko 37

Hyvänmielen treeniviikko

10. - 16.9.2012

Maanantai:         50min reipasta kävelyä
                   5.61km 6.41km/h 52:30
                   
                   60min pilates

Tiistai:           lepo

Keskiviikko:       30min Workout for Butt and Thighs -no squats

                   30min venyttely

Torstai:           60min pilates

Perjantai:         lepo
                   
Lauantai:          30min reipasvauhtista juoksua
                   
5.01km 5:29min/km 27:29min

Sunnuntai:         30min pk-lenkki
                   
5.01km 5:47 min/km 28:57min

Yhteensä:          juoksu: 10km       treeniaika: 4h 45min

                   Juoksukilometrit vuoden alusta: 837.1km


Ihana treeniviikko takana. Ei yhtään pakkopullaa vaan oikein hyvänmielen kuntoilua. Ei siis oikein kummoista kerrottavaakaan tästä viikosta, kävelyä, pilatesta, venyttelyä ja vähän juoksua. No sen verran repäsin keskiviikkonailtana, että tein kotijumppaa lasten mentyä nukkumaan. Etsin Youtubesta sopivaa alakroppa harjoitusta ja itseasiassa löysinkin tosi kivan mitä tulee tehtyä varmaan uudelleenkin (linkki treeniin löytyy keskiviikon kohdalta). Alkuun tein muutaman minuutin lämmittelyn (ihan vaan erilaisia hyppyjä paikallaan), jonka jälkeen tuon vajaan puolen tunnin youtube-treenin pakaroille ja reisille. Harjoitus oli sopivan rankka, onnistui ilman mitään lisä"laitteita" ja pystyi hyvin seuraamaan koneelta ohjeita samalla kun teki ja puoli tuntia oli justiinsa riittävästi tällaiselle kotijumpalle. Tykkäsin! Siihen päälle vielä puolen tunnin tehokas venyttely telkkarin edessä, koska "The farmer wants a wife" oli vielä kesken, eli hyvää syy jatkaa harjoitusta.

En tiedä johtuiko noista pilatesharjoituksista vai pienestä juoksutauosta, mutta lauantain juoksulenkki kulki kuin unelma. Lähdin ulos ajatuksissa ihan vaan kävellä, mutta parin sadan metrin jälkeen oli pakko kokeilla juoksemista ja jalat oli niin kevyet ja askel rullasi. Juoksin sellaista reipasta, mutta kevyttä vauhtia ilman, että tarvitsi tehdä töitä juoksun eteen ja olinkin aika yllättynyt vauhdista lenkin jälkeen. Välillä taitaa tehdä hyvää pitää vähän taukoa ja antaa lihaksille muitakin ärsykkeitä.

Tänään myös sama juoksulenkki kuin eilen, mutta vähän rauhallisemmin. Juoksu kulki hyvin ja juostessa ei ollut mitään ongelmaa, mutta juoksun jälkeen alkoi taas jalkapohjassa tuntumaan. Joten selkeästi annettava vielä aikaa tuolle jalkapohjalle ennen suurempia revittelyjä. Pilatesta siis luvassa ensi viikollakin. 


kuvalaina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti