perjantai 28. syyskuuta 2012

Joogaan...

...tai sitten en.
Joogaan vai pilatekseen?

Tien varren palmuun oli kiinnitetty pahvikyltti. Pahviin oli tuherrettu harakan varpailla Yoga @ ja jotain muuta, mitä en ehtinyt vauhdissa auton ikkunasta lukemaan. Ei kun kotiin googlettamaan. Selvisi, että läheisellä Sports Housella alkaa joogatunnit aloittelijoille. Hmm... pitäisköhän kokeilla. Juu, olen varmaan viimeinen ihminen koko pallolla, joka ei ole koskaan minkäänlaista joogaa kokeillut. Ajattelin, että nyt voisi korjata asian ja mennä ensi tiistaina testitunnille. Ei ennakkoilmoittautumisia, ei pitkiä kursseja, ei kuukausimaksuja, ei sitoutumista. That´s the way aha aha I like it aha aha! 

Tiistaita odotellessa piti etsiä vähän inspiraatiota ja tässä sitä sitten on:


Mulla on ehkä vähän kaksijakoinen mielikuva kyseisestä lajista. Toisaalta se on mielessä lajina joka on todella rankka ja vaativa; keskittymistä, tasapainoa, notkeutta, hengitystekniikkaa ja rentoutumista, mustia joogahousuja ja toppeja. Kuulostaa hyvältä. Mutta sitten se toinen mielikuva on meditaatiota, hengellisyyttä, suitsukkeita, "hepreaa", värikkäitä tyynyjä ja joogavaatteita ja rukousnauhoja... ei ehkä ihan se meikäläisen juttu.

Mielenkiinnolla ja avoimin mielin menen kuitenkin tiistai-iltana katsomaan mitä tällä joogatunnilla on annettavaa. Pidän peukkuja ensimmäisen mielikuvan puolesta. 



Tästä Yoga Beginner Classes -tunnista ei ollut mitään tarkempaa tuntikuvausta ja nettisivujen perusteella tunnin järjestäjäkin taitaa olla aloitteleva yksityisyrittäjä, joten
odotankin innolla teidän kommentteja lajista,
oletteko tykänneet vai not?
Millaisilla tunneilla olette käyneet?
Mitä odotettavissa?

Jännää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti