keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Syyskuun mitat


Nuo vihannekset tuossa sydämessä näyttää niin herkullisilta! Meillä on aika heikot vihannesvalikoimat tällä hetkellä. Tomaatit ja kurkut ovat todella kalliita, niitä on vähän saatavilla ja ovat melko heikkolaatuisia. Sama koskee monia muitakin vihanneksia. Parempaa satokautta odotellessa nautitaan halvoista mansikoista.

Nyt näyttää mitatkin jo huomattavasti paremmalle kuin viime kuussa. Tuossa kesäkuun ja syyskuun välissä, lähinnä heinäkuun lopussa tapahtui repsahtaminen ja siksi nuo luvut ei ole suuresti muuttuneet noista kesäkuun mitoista. Tai itseasiassa muuttui, kiloja tuli ja turvotus paisutti senttiluvut uusiksi ja sitten tultiin taas alas.  Mukaan mahtui muutamat juhlat, mutta eniten vaikutti sitkeä flunssa, jota kesti monta viikkoa ja rajoitti treenaamista ja pakotti lepäämään. Mikään syyhän tuo sairastaminen ei ole painon nousuun ja jumittamiseen, koska yhtä hyvin olisin voinut syödä terveellisesti ja vähemmän, vaikka liikunta olikin rauhallisempaa ja sitä oli vähemmän. Mutta mieli teki vaan herkkuja, eikä jaksanut laittaa (kunnollista) ruokaa. Sellaista se elämä on: ylä- ja alamäkiä, sopivassa suhteessa. Onneksi nyt suunta on taas oikea ja koko loppu elämä aikaa. Sitä yritän itselleni aina muistuttaa. 

Mitä voi sanoa. Hitaasti mutta varmasti. Toivottavasti.

kuvalaina

2 kommenttia:

  1. Olen seurannut blogiasi jo jonkin aikaa, mutta kommentoiminen on aina jäänyt.
    Hyvässä suunnassa kehityksesi kaikin puolin ja en voi kun ihailla juoksujasi!
    Minulla oli myös noita kantapää kipuja. Lopulta niin pahoja, etten voinut juosta 6 kk ja välillä käveleminenkin oli pelkkää tuskaa. Yksi lääkäri diagnosoi akillesjännetulehduksen, mutta muutama kuukausi sitten toinen sanoi, että ei se sitä ollut. Niin tai näin, kipu oli aivan hirveetä! Nyt olen taas alkanut juosta enemmän ja mielessä aina pieni pelko siitä, että vaivat tulevat takaisin. Toivottavasti ei. Ja toivottavasti sinunkin vaivasi ovat ohi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa että olet löytänyt tänne ja ihanaa että jätit viestiä! Ja kiitos :)
      Tuota olen itsekin miettinyt monta kertaa, että kivut menee noin pahaksi, että juoksu olisi pantava tauolle, 6 kk tuntuisi kyllä pitkältä ajalta. Nyt on varmaan otettava aika rauhallisesti jalan kanssa. Toivottavasti sinullakin nuo vaivat pysyvät nyt poissa ja saat nauttia paljon ihanista juoksulenkeistä :)

      Poista